Alla jag velat döda på Spotify

AJVD-Spotify

Nu finns en livversion av Alla jag velat döda på Spotify, inspelat och mixat av Adam Vesterbacka.

Alla jag velat döda hade premiär på Köttinspektionen hösten 2017. Tre sångare (Lidia Bäck, Ida Löfholm och Josef Törner) sjöng sig igenom en svart bok, efter att först ha förklarat för publiken: ”Den här boken tillhör Hannes Jageman. I den har han skrivit upp alla han har velat döda. Sammanlagt 39 personer. Nu ska vi sjunga oss igenom den. Det kommer ta ungefär en timme.” 

Piano: Emil Ingmar Bas: Jonas Grumstedt
Text: Dag Thelander Musik: Per Wickström
Illustration: Nanna Johansson

Premiär 24 feb för Sju svåra år

beskuren sså

Nu repar vi SJU SVÅRA ÅR. En nyskriven humorshow av Amanda Apetrea, Dag Thelander och Per Wickström med premiär på Köttinspektionen den 24 februari 2018.

Sedan starten 2007 har Teater C gjort tjugo föreställningar men ingen humorshow. Nu ser vi fram emot att ta reda på vad ordet betyder, för oss och vår publik. Blir det kul? Vad är ens kul? Hur tråkigt kan det bli? Till hjälp har vi regissören Amanda Apetrea (från bl a ÖFA-kollektivet och Grottbjörnens folk) som gör sitt första projekt med Teater C och första samarbete med upphovsduon Dag Thelander och Per Wickström (bakom shower som Alla jag velat döda).

På scen återser ni tidigare medarbetarna Ida Löfholm och Johan Stavring, tillsammans med nya Malin Karlsson (rosad senast i Norrtullsligan på Stockholms stadsteater). I orkestern finner ni som vanligt Emil Ingmar och Jonas Grumstedt.

Boka biljetter på kulturbiljetter.se.

 

 

Drömensemble för Sju svåra år

sjusvåracollage

Teater C är stolta över att få presentera ensemblen till vårens humorshow Sju svåra år: Malin Karlsson, Ida Löfholm och Johan Stavring. Biljetterna släpps onsdag 20/12 på kulturbiljetter.se, och fram till årsskiftet får ni 10 procent julrabatt, så passa på.

Malin Karlsson
Malin tog examen 2016 och har sedan dess bl a spelat i Norrtullsligan på Stockholms stadsteater. Hon gör sitt första projekt med Teater C och vi är så glada att ha värvat henne!

Ida Löfholm
Ida är utbildad vid Malmö scenskola och har sedan dess synts på scener som Östgötateatern och Teaterrepubliken, och senast i succén Salong Vagina med Sällskapet. Hon är också en Teater C-favorit och har tidigare varit med i både Tills vi ses (2015) och i Alla jag velat döda i höstas.

Johan Stavring
Johan är uppväxt i Uppsala men gick scenskolan i Malmö och har arbetat runt om i landet sedan dess. I höst har han setts i Jeanne d’Arc på Backa i Göteborg och i vår spelar han också i Den talangfulle Mr Ripley på Uppsala stadsteater. Med oss gjorde han Tills vi ses (2015).

I orkestern hittar ni som vanligt fantastiska Emil Ingmar på piano och Jonas Grumstedt på bas.