Öppen repetition

Onsdag den 15 mars kl. 17.00 bjuder vi in till öppen repetition, en form av redovisning av hur långt vårt samarbete med koreografen Joseph Sturdy från Focus Dance har kommit. Föreställningen spelas först i höst men redan nu har den börjat ta form. Kom till Köttinspektionen och kika på vad vi arbetat fram hittills! Gratis entré. (Max 30 platser, om du vill kan du boka på info@teaterc.se, annars går det bra att komma ner ändå!)

Joseph Sturdy

INGRID ANDREA – en musikföreställning

16809185_10154564335356026_2053049465_nNågot stillsamt, roligt, ensamt och tokigt. En timme i holländsk/fransk cabaretanda. INGRID ANDREA – en musikföreställning.

TEATER C fyller 10 år och medan vi förbereder och jobbar med två projekt för detta jubileum har det oväntat blivit scentid över till att göra något extra nu under våren. Och vad blir det då, om du bara får en månads förberedelse, ingen text att utgå ifrån, inga medspelare, ingen känd pjäs, bara du själv och tid att fylla? Då blir det så här! En timmes sånger och berättelser, två musiker och en skådespelare som kan sjunga.

Av och med:
Andrea Geurtsen

Musiker:
Anders Bromander (Piano, dragspel, kör)
Anders Grotherus (Gitarrer, kontrabas, elbas, kör)

Biljetter finns HÄR

VÅREN med TEATER C

Jubileumsåret med TEATER C sätter igång med inte bara en produktion utan tre! Typ.
För 10 år sedan gjorde vi vår första produktion. Detta ska naturligtvis firas på olika vis. Snart kommer ett nytt utseende på affischer och hemsida bland annat. Och någon slags jubileumsfest mot slutet av året kan ni hålla utkik efter…  Men först är det vårsäsong! Vårt samarbete med Focus Dance sätter igång på riktigt med en två veckors workshop och rep med Joseph Sturdy på Köttinspektionen. Två skådespelare, två dansare. Den färdiga föreställningen ser ni först i höst men vi kommer bjuda in till en ”redovisning” av vårt arbete i mitten av mars. Innan dess har vi finbesök på Köttinspektionen. Fantastiska bandet New Tide Orquesta gör en konsert hos oss den 27 februari. Det här är ett band i världsklass, ”sceniskt mästerverk” som UNT:s Björn G Stenberg skrev, och de har inte spelat i Uppsala på väldigt länge. (Vi har inspirerats av och använt deras musik bland annat i pjäsen Bevis 2012 och nu senast i höstas i Köttets Lust) Missa dem inte! Biljetter finns HÄR.
Några veckor senare, den 4 mars är det premiär på en solomusikföreställning med Andrea Geurtsen på Köttinspektionen. En kväll med sånger och berättelser inspirerad av holländsk/fransk cabarettradition. Anders ”Grosse” Grotherus på bas/gitarr och Anders Bromander på piano/dragspel. Vi lägger strax upp mer info om allt och biljetter till alla evenemang släpps snart. Hoppas vi ses i vår!

Stackars Alla Djuren på UKK

stackarsalladjurenaffisch

Lördagen den 10 dec kl 13.00 spelar vi vår familjeföreställning ”Stackars alla djuren” på Uppsala Konsert & Kongress. Läs mer om föreställningen under fliken produktioner eller klicka HÄR.
Biljetter hittar du via Ticketmaster på denna länk:
http://www.ticketmaster.se/event/stackars-alla-djuren-biljetter/435161

Medverkande

Siv Eriksson
Andrea Geurtsen
Mats Tielman Lindberg

Musiker/ljud: Girilal Baars
Kostym: Tove Berglund

Köttets lust säger tack

15002439_10154622938490629_3394520924673096763_o-1
Efter tio föreställningar och mer än trettio gästartister har det blivit dags för Köttets lust att tacka alla medverkande och all publik för ett grymt projekt! (Tack också Gustav Sigeman för lån av bild från fredagens show.)

 

Köttets lust 5 november

Sista Köttets lust nånsin ikväll! Med eminenta gästartister som showdansgruppen Messaround, Dockan Berglund (Helen Legeby & Kristina Skantze), artisterna Ida Löfholm och Johan Tenstam och vår egen Dag Thelander. Fåtal biljetter kvar på kulturbiljetter.se.

kottets-lust-skantze-legeby
Dockan Berglund (Helen Legeby & Kristina Skantze)

idalcheck
Ida Löfholm

messaround
Messaround

johan-tenstamcheck
Johan Tenstam

Köttets lust 4 november

Näst sista Köttets lust ikväll, med gästartister som skådespelerskorna/sångerskorna Anna Lundqvist och Ida Löfholm, Dockan Berglund (Helen Legeby & Kristina Skantze), showdansgruppen Messaround och vår egen Dag Thelander. Välkomna!

anna-lundqcheckvist-bild
Anna Lundqvist

idalcheck
Ida Löfholm

kottets-lust-skantze-legeby
Dockan Berglund (Helen Legeby & Kristina Skantze)

messaround
Messaround

dagcheck
Dag Thelander

Köttets lust 3 november

På kvällens Köttets lust har ni chansen att möta gästartister som sångerskan Linnea Redblad, skådespelaren EvaMaria Oria, dockan Berglund (med Helen Legeby & Kristina Skantze), skådespelarna Johan Stavring & Frida Österberg och vår egen Per Wickström. Välkomna!

tjej
Linnea Redblad

evamaria-orichecka-3
EvaMaria Oria

kottets-lust-skantze-legeby
Dockan Berglund

johan-checck2015
Johan Stavring och Frida Österberg (ej på bild)