Sök till Köttets lust!

13461225_10153867129296026_731528522_o

Nu söker vi gästartister till höstens scenkonstfest Köttets lust

I höst kommer Teater C att sätta upp showen Köttets lust på Köttinspektionen. En luststyrd teaterkonsert och ett glittrigt paraply över Uppsalas bästa scenkonst.

Nu söker vi gästartister till Köttets lust. Som gästartist framför du ett eget nummer på max fem minuter och medverkar också i några snabbt inrepade ensemblenummer.

Vill du vara med? Har du en sång att sjunga, en dikt att läsa, ett trick som slår oss med häpnad?

Ansök i så fall genom att spela in det du vill göra, lägga upp på t ex youtube/soundcloud och mejla länken till info[a]teaterc.se tillsammans med några rader om dig själv. Vi kommer inte att bedöma den tekniska kvalitén på inspelningen och självklart inte heller dela den med någon utanför Teater C. Urvalet görs av oss för att skapa en så rolig och omväxlande kväll som möjligt.

Köttets lust spelar tio föreställningar från 20 oktober till 5 november 2016. Skriv gärna om det finns datum du inte kan eller föredrar.

Skicka ansökan med länk till klipp senast 15 aug 2016. Obs mejla länkar hellre än att bifoga filmer, annars är risken stor att de inte får plats i vår brevlåda.

Hör gärna av dig om du undrar något annat.

Glad sommar från Teater C

 

Född att lira

Lagom till EM-premiären har Dag och Per har spelat in en sång ur vad som en dag kanske blir en fotbollsmusikal. För video och inspelning (som gjordes i StDH:s studio i Stockholm) står som vanligt Oscar Álvarez och för sången ingen mindre än våra gamla favorit Tomas Bolme!

Tack

Tack tekniker och personal på StDH och inte minst all glad publik för två roliga gästspelsdagar!

IMG_6702-2

IMG_6705-2
Fr v. Johan Tenstam, Johan Stavring, Ida Löfholm, Jonas Grumstedt och Emil Ingmar.

Utsålt men var inte rädd

Dagens show av Tills vi ses (kl 16) ser utsåld ut i biljettbokningen men eftersom det är sista chansen försöker vi trolla in så många vi kan. Kom på dörren eller mejla info@teaterc.se för att vara 100 % säkra på att få plats!

Premiären avklarad

Första föreställningen på StDH av konsertversionen av Tills vi ses är avklarad, fin show och glad publik. I morgon kör vi igen kl 16, det är utsålt men kom förbi så trollar vi in dig!

IMG_9345
Våra fantastiska och alltför sällan fotograferade musiker Jonas och Emil.

Snart dags

ensemble tvs2

En vecka kvar till vårt offentliga gästspel på StDH med en konsertversion av musikalen Tills vi ses med Ida Löfholm, Johan Stavring och Johan Tenstam på scen. Fredagen 29/4 är full men till torsdagen 28/4 finns fortfarande plats. Boka här, välkomna!

Tills vi ses på StDH

Tills vi ses (32 av 32)
Fr. v. Johan Tenstam, Ida Löfholm och Johan Stavring. Foto: Markus Hedov

För er som missade Tills vi ses på Köttinspektionen i höstas finns två chanser att se en konsertversion på Stockholms dramatiska högskola 28 och 29 april 2016. Fri entré (ex bokningsavgift). Begränsat antal platser som snart går att boka på stdh.se.

Konsertversionen har samma grymma ensemble och innehåller all text och musik från föreställningen. Däremot får ni själva föreställa er t ex, Mats Tielman Lindbergs superba ljus och David Andréns ljuvt gula scenografi!

Sista spelveckorna!

”Hur jag tillbringar mina dagar och mina nätter” spelar nu sina sista föreställningar.
Datumen är 17, 18, 19 samt 22 och 23 mars kl. 19.00, på Köttinspektionen.
Så: endast fem chanser kvar att se Håkan Nessers thrillarartade novell dramatiserad till en smart, nervkittlande och snygg monolog av Andrea Geurtsen.
_OA_1549 kopia 2