Gäster på Köttets lust

klklart

Efter en miljard mejl och massor av pusslande (bara att göra kollaget ovan tog fyra timmar) kan vi nu stolt presentera samtliga gäster på höstens brokiga teaterkonsert Köttets lust!

Medverkar på en eller ibland några föreställningar gör: Adoria Amoria, Rikard Arnberg, Julia Boivie, Marcus Cederberg, Lotte Fernandez, Pelle Forsmark, Kerstin Geurtsen, Maria Hartman, Amanda Jansson, Sam Kessel, Gloria Kisekka Ndawula, Viccan Landing, Helen Legeby, Johan Lingdén, Anna Lundqvist, Ida Löfholm, Messaround, Anders Moldin, EvaMaria Oria, Linnea Redblad, Signe Rudberg Sehlin, Kristina Skantze, Johan Stavring, Johan Tenstam, Dag Thelander, Josef Törner, Lisa Wermelin och Per Wickström.

Dessutom på scen varje kväll: Andrea Geurtsen, Mats Tielman Lindberg, Emil Ingmar, Oskar Forsberg och Micke Näslund.

Premiär 20 oktober på Köttinspektionen.
Biljettsläpp på kulturbiljetter.se måndagen den 19 september.

Läs mer här.
Facebookevent här.

 

Tack alla!

Tack alla som ansökte till höstens stora scenkonstfest Köttets lust. Svinkul att se så mycket begåvat folk! Nu börjar vi arbeta med showen på rikt för premiär 20 oktober på köttis.

Mer information och biljettsläpp snart.

TALLEY’S FOLLY är nu igång

 

talleys folly affisch TEATER C jpeg

 

 

Vi hade ett lyckat fullsatt genrep i torsdags på Köttinspektionen. Första stoppet på vår lilla turné är hos KARIL på Sagateatern i Linköping den 31 augusti. Välkommen dit om ni bor i närheten. Länk till deras info om föreställningen HÄR.

Sök till Köttets lust!

13461225_10153867129296026_731528522_o

Nu söker vi gästartister till höstens scenkonstfest Köttets lust

I höst kommer Teater C att sätta upp showen Köttets lust på Köttinspektionen. En luststyrd teaterkonsert och ett glittrigt paraply över Uppsalas bästa scenkonst.

Nu söker vi gästartister till Köttets lust. Som gästartist framför du ett eget nummer på max fem minuter och medverkar också i några snabbt inrepade ensemblenummer.

Vill du vara med? Har du en sång att sjunga, en dikt att läsa, ett trick som slår oss med häpnad?

Ansök i så fall genom att spela in det du vill göra, lägga upp på t ex youtube/soundcloud och mejla länken till info[a]teaterc.se tillsammans med några rader om dig själv. Vi kommer inte att bedöma den tekniska kvalitén på inspelningen och självklart inte heller dela den med någon utanför Teater C. Urvalet görs av oss för att skapa en så rolig och omväxlande kväll som möjligt.

Köttets lust spelar tio föreställningar från 20 oktober till 5 november 2016. Skriv gärna om det finns datum du inte kan eller föredrar.

Skicka ansökan med länk till klipp senast 15 aug 2016. Obs mejla länkar hellre än att bifoga filmer, annars är risken stor att de inte får plats i vår brevlåda.

Hör gärna av dig om du undrar något annat.

Glad sommar från Teater C

 

Född att lira

Lagom till EM-premiären har Dag och Per har spelat in en sång ur vad som en dag kanske blir en fotbollsmusikal. För video och inspelning (som gjordes i StDH:s studio i Stockholm) står som vanligt Oscar Álvarez och för sången ingen mindre än våra gamla favorit Tomas Bolme!

Tack

Tack tekniker och personal på StDH och inte minst all glad publik för två roliga gästspelsdagar!

IMG_6702-2

IMG_6705-2
Fr v. Johan Tenstam, Johan Stavring, Ida Löfholm, Jonas Grumstedt och Emil Ingmar.

Utsålt men var inte rädd

Dagens show av Tills vi ses (kl 16) ser utsåld ut i biljettbokningen men eftersom det är sista chansen försöker vi trolla in så många vi kan. Kom på dörren eller mejla info@teaterc.se för att vara 100 % säkra på att få plats!

Premiären avklarad

Första föreställningen på StDH av konsertversionen av Tills vi ses är avklarad, fin show och glad publik. I morgon kör vi igen kl 16, det är utsålt men kom förbi så trollar vi in dig!

IMG_9345
Våra fantastiska och alltför sällan fotograferade musiker Jonas och Emil.