ALLT ÄR MÖJLIGT

ALLT ÄR MÖJLIGT

"Allt är möjligt" av David Ives, lunchteater 2011

”Allt är möjligt” av David Ives, lunchteater 2011

Allt är möjligt var en lunchkomedi som spelades som lunchteater på Reginateatern i Uppsala. Den bestod av två korta pjäser av David Ives, ur hans kultförklarade samling All in the timing. ”Sure Thing” och ”English made Simple”.  Det handlar om slumpvisa möten mellan människor, på caféer och fester, om attraktion och längtan efter att bli förstådd och sedd. Minst lika mycket är det dock lekar med själva teaterformen, och med tid och rum. I den första pjäsen startas till exempel allting om så fort nån av de två karaktärerna säger något fel, något som saboterar det perfekta mötet mellan dem. Det blir runt 60 omstarter innan de slutligen får allting precis rätt.

Det visade sig vara lite svårt att få recensioner för en lunchföreställning i sådant litet format, men föreställningen var mycket uppskattad av sin publik. Den spelade fyra utsålda föreställningar under hösten 2010 och har spelat ytterliggare fem lika utsålda våren 2011, den har också turnerat runt en vecka med Kultur i Vården och spelat på Reginavännernas årsmöte. Med sitt enkla format och sitt publika innehåll är det en föreställning vi säkert kommer att behålla länge på vår repertoar.

Manus: David Ives
Översättning: Andrea Geurtsen
På scen: Sam Kessel & Andrea Geurtsen
Regi: Dag Thelander
Speakerröst: Maria Nilsson
Inspelning & ljudsättning: Andrea Geurtsen
Scenografi: Andrea Geurtsen

ALLT ÄR MÖJLIGT ingick även i ”American Dreams – en amerikansk teaterfestival”. Då spelades rollerna av Eva Maria Oria och Sam Kessel, samt regiserades av Andrea Geurtsen