Boka in teaterföreställning på våren

För många innebär våren mer energi, livet kommer sakta tillbaka och det börjar grönska så härligt. Att då lägga en teaterföreställning kan kännas som det perfekta valet. Alla håller dock inte med om det eftersom våren kan vara otroligt tuff och jobbig för den som är pollenallergiker. Det går aldrig att riktigt förutse när allergin kommer och slå till eftersom det beror helt på vädret.

Idag finns det många receptfria läkemedel som lindrar symptomen. Pollenallergi innebär rinnande näsa, kliande ögon och för många följer en väldig trötthet. Det kan vara tufft och prestera på topp under den här perioden vilket är bra och viktigt att teatern vet om. Skulle det finnas väldigt många med pollenallergi bland medlemmarna kan det vara bra att fundera lite på när premiären bör läggas.

Många kan dock leva sina liv fullt ut och klarar sig riktigt bra bara de använder receptfria läkemedel för och lindra. Hur mycket man påverkas kan också variera från år till år. Vissa år är det lindrigt och andra år slår det till med full kraft. Oavsett kan glädjen i att spela teater också lyfta upp humöret när det behövs som allra mest. Förutom att man själv hittar mycket glädje i att ägna sig åt en hobby man tycker om, så kommer också andra människor och få glädje av det. Genom och hitta roller som man är bekväm i och verkligen älskar går det att hitta ny energi till att ta sig fram i vardagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *