Bra utklädnad vid teaterföreställning

När man spelar teater är en stor del av själva föreställningen kostymen. Ibland kan det vara lätt och rusa iväg och använda sig av de första och bästa kläder som finns. Det spelar inte någon roll om det är lite litet, lite trångt eller på annat sätt inte riktigt passar. Eftersom att kostymen ska bäras under många timmar är det ändå viktigt och se till att allt passar bra. Kroppen mår inte bra av att trängas in i allt för små kläder.

Samma sak gäller med för små skor. Även om det för stunden känns bra och helt acceptabelt är det inte speciellt nyttigt för fötterna. Har man sedan tidigare problem med 

hälsporre bör man vara extra försiktig och ta hand om fötterna på bästa sätt. Bra skor som sitter skönt som går och använda i många timmar är alltid och föredra. 

Istället för och pressa sig in i för trånga kläder är det bättre och lägga tid på att skapa nya kostym kläder om det behövs. Det behöver inte bli väldigt dyrt utan vid ett besök på en second hand går det och hitta både kläder och tyger som kan omvandlas till det som önskas. Kan man inte själv sy brukar det finnas någon i sin omgivning som tycker att det är roligt och gärna hjälper till. Då blir det helt unika kläder som ingen annan har, och passformen kommer garanterat att vara riktigt bra. Våga sticka ut och göra något riktigt snyggt att använda på scenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *