Komma igång och spela teater

Komma igång och spela teater

Idag finns det många som önskar att de hade vågat prova spela teater under livet, men känner att som vuxen är det kanske inte något som man börjar med. Det är en väldigt onödig tanke då det idag finns möjlighet för alla att spela teater. Är det något som man aldrig har vågat prova måste man bara våga ta första steget.

Det ska inte kännas jobbigt att höra av sig eftersom människor med ett intresse alltid blir glad när det dyker upp nya förmågor som kan vara med. Tillsammans kan man sedan hitta en bra väg att gå, små roller och få hjälpa till med annat på teatern. Kanske är det en gemenskap man verkligen trivs med och utvecklar sin talang inom skådespeleri. Eller så blir det tvärtom, något som man provar ett par gånger och känner att det verkligen inte var något och satsa på. 

Viktigast är och komma ihåg är att om man aldrig vågar prova kommer man gå runt och fundera, men aldrig vara säker på om det är något fantastiskt eller inte. Våga ta chansen och prova, det värsta som kan hända är att man inte fortsätter med aktiviteten.